www.dan-doors.dkwww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

RESERVEDELAR/TILLBEHÖR

DAN-doors RESERVEDELAR OCH TILLBEHÖR

DAN-doors A/S lagerför ett brett urval komponenter som används vid lokal produktion av dörrar över hela världen.

På den här sidan återfinns listor över huvuddelen av våra reservdelar, för alla våra olika produkter.

Komponenterna används för följande dörrtyper:

  • Isolerade slagdörrar
  • Isolerade skjutdörrar
  • Isolerade svängdörrar
  • Svängdörrar i polykarbonat

Våra kunder kallar ofta DAN-matic-skenan "den bästa skenan i industrin". De huvudsakliga anledningarna är det enkla och användarvänliga handhavandet, lågt slitage, enkelt underhåll och snabb montering på dörrbladet.

Detta är tack vare skenans unika design, med inlägg och inbyggd nedfallskilar som håller tätt mot dörrkarmen under alla förhållanden (kyl eller frys).

Enkel och snabb installation ger hög produktivitet i dörrproduktionen och konkurrenskraftig försäljning. Vissa av våra kunder uppskattar 50 % minskad installationstid på ett DAN-matic-skensystem jämfört med våra konkurrenter.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta vårt reservdelslager på

+45 87 93 87 35

 

DAN-doors har stora erfarenheter inom utveckling och produktion av intelligenta dörrlösningar. Kunskaperna har vidareutvecklats till ett internationellt koncept, DAN-matic, som innefattar leverans av kompetens och dörrbeslag för tillverkning av kyl- och frysrumsdörrar.

 

Konceptet används idag med stor framgång på en rad internationella marknader, t.ex. Mellan- och Sydamerika samt Mellanöstern och Fjärran Östern.

 

Om våra internationella kunder behöver teknisk hjälp reser våra erfarna serviceteam ut och löser problemet på plats. Vi erbjuder också våra kunder att besöka vår fabrik, där vi delar med oss av våra erfarenheter på området dörrproduktion.