www.dan-doors.dkwww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

REFERENSER

Vi är stolta över att ha levererat dörr- och portlösningar till några av branschens mest välrenommerade företag.


Flensted

I samband med etableringen av nytt frys- och kylrum har DAN-doors levererat både anslagsdörrar, samt flera av våra rullportar bl.a. vår nya AVR1601F.
Flensted producerar bl.a potatis, grönsaker och mycket mer på deras fabrik i Ansager.


Rullportar - Slagdörrar

Glycom

DAN-doors har levererat anslagsdörrar och skjutportar för brand till Glycom i Esbjerg. Glycom är ett innovativt bioteknikföretag som producerar specialsocker, som bl.a används vid ersättning av bröstmjölk.

 

Brandskjutdörrar - Slagdörrar

Horsens Slagteri

DAN-doors har levererat skjutdörrar, slagdörrar och PC-svängdörrar till Danish Crown-slakteriet i Horsens. Slakteriet producerar kött från cirka 100 000 grisar per vecka och därför har produkternas kvalitet och funktion stor betydelse.

Automatisk skjutdörr - Slagdörr - PC-svängdörr

 

 

Hørkram

Hørkram Foodservice A / S är en av de tre största catering grossisterna i Danmark och har idag 6.000 kunder över hela landet. 2015 levererade DAN-doors allt från anslagsdörrar till den nya isolerade rullporten AR0081 till Hørkrams nya lager i Hasselager.

 

Rullportar - Slagdörrar

Danish Crown Holsted

Under 2014 levererade DAN-doors automatiska brandskjutdörrar och automatiska rullportar till Danish Crown-slakteriet i Holsted. Här slaktas 110 djur per timme, och det var därför viktigt att använda bärkraftiga produkter och optimera den höga produktionsnivån.

Automatiska brandskjutdörrar - Rullportar

 

Chr. Hansen Hvidovre

Chr. Hansen är en viktig leverantör till livsmedelsbranschen och har använt DAN-doors omfattande produktsortiment i fabriken i Hvidovre. Under senare år har DAN-doors levererat både skjutdörrar och slagdörrar med och utan brandkrav, plus rullportar.

Automatiska skjutdörrar - Slagdörrar - Rullportar

Sæby Fiskeindustri

Under 2014 levererade DAN-doors dörrlösningar till Sæby Fiskeindustri som producerar 100 miljoner makrillburkar per år. Produkternas livslängd och hållbarhet har stor betydelse med tanke på den hårda miljön på fabriken.

Manuella skjutdörrar - Automatiska skjutdörrar Slagdörrar

 

Arla Taulov

Taulov mejeri producerar 28 000 ton gul ost per år, vilket motsvarar nästan sex kilo ost per dansk. DAN-doors har därför levererat ett brett sortiment av produkter som alla har lång livslängd och hög funktionsnivå.

Slagdörrar - Automatiska skjutdörrar - Rullportar 

Här hittar du en Internationell referenslista