www.dan-doors.dkwww.dan-doors.dewww.dan-doors.com

Om DAN-doors

HistoriA

Sedan 1983 har DAN-doors tillverkat dörrar och portlösningar till stora delar av världen. Huvudkontoret finns i Stilling vid Skanderborg i Danmark. DAN-doors har även dotterbolag i Sverige och lokal representation i Norge och Tyskland.

Sedan företagsstarten har fokus varit på att utveckla lösningar som gynnar kunden samtidigt som de är effektiva och bärkraftiga. Detta är i linje med företagets mål och vision som utgår från framtidens krav på säkerhet och bärkraftighet.

DAN-doors väljer själva ut alla material och testar samtliga komponenter innan de lämnar fabriken, så att kunden ska få ett optimalt produktionsflöde.

kompetens

Förutom produktionen spelar medarbetarnas erfarenhet och kunskap en central roll i utvecklingen av nya produkter, och därför har många av våra anställda firat både 10- och 20-årsjubileum.

DAN-doors tillhör de ledande tillverkarna av industriella dörrlösningar för den skandinaviska marknaden, och mer än 50 % av vår produktion går på export. Det innebär att lösningarna från DAN-doors idag finns installerade i över 100 länder över hela världen.

Genom åren har man samtidigt utvecklat ett professionellt och effektivt servicenätverk som ger snabb och pålitlig support till både nationella och internationella kunder.

Uppdrag

Vi bidrar med framställning av hållbara kvalitetsprodukter för världens konsumenter.

Vision

Vi utvecklar dörr- och portlösningar som uppfyller framtidens krav på säker, effektiv och bärkraftig produktion